Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Σεπτεμβρίου 2012

Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4Δύο από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που θα σας βοηθήσουν  να κωδικοποιήστε αρχεία βίντεο με μορφή FLV σε MP4, με μεγάλη ταχύτητα και τέλειο αποτέλεσμα: Πρόκειται για τα  FLV to MP4 Encoder και το Free FLV to MP4.
1.  FLV to MP4 Encoder
Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ στο "άνοιγμα Βίντεο" ή απλά drag and drop των FLV  βίντεό σας. Μετά από αυτό επιλέξτε τη μορφή εξόδου και που θέλετε να αποθηκεύσετε το νέο αρχείο τέλος κάντε κλικ στο κουμπί μετατροπή για να ξεκινήσει τη μετατροπή του αρχείου FLV σε MP4 βίντεο, μπορείτε ακόμη να επεξεργαστείτε το Bitrate, το ρυθμό των καρέ, την ανάλυση του βίντεο σας, καθώς επίσης αντίστοιχα και τον ρυθμό του ήχου, κανάλια, Bitrate κ.λ.π


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:Windows 7,Vista,XP,2000

Download
   2. Free FLV to MP4.
Το Free FLV σε MP4 Converter είναι ιδανικό για μετατροπή FLV video σε MP4 μορφή. Εκτός από τη μετατροπή FLV σε MP4, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε FLV σε πολλές άλλες μορφές βίντεο, όπως σε AVI, MP3, M4A, AAC.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000


Download


Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4
4/ 5 stars - "Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4" Δύο από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που θα σας βοηθήσουν  να κωδικοποιήστε αρχεία βίντεο με μορφή FLV σε MP4, με μεγάλη ταχύτητα κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα