Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2012

Epidemic GNULinux 4.0Η διανομή αυτή μας έρχεται από τη Βραζιλία, και βασίζεται στο Debian GNU/Linux. Με επιφάνεια εργασίας KDE, ένα πανεύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης, χαρακτηριστικά 3D επιφάνειας εργασίας με CompizFusion, χρήση της GFXBoot bootloader, out-of-the-box υποστήριξη για πολυάριθμα προγράμματα οδήγησης και υποστήριξη για μια ποικιλία κωδικοποιητών πολυμέσων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Μπορεί να λειτουργήσει και  ώς LiveDVD. Απλά κάψτε το αρχείο ISO σε ένα κενό DVD, και κάντε εκκίνηση από αυτό. Όλα τα προγράμματα που το συνοδεύουν (σουίτα γραφείου, συσκευές αναπαραγωγής ήχου, video games, web browsers, εφαρμογές p2p, κ.λπ.) μπορούν να εκτελεστούν απευθείας από το DVD χωρίς την εγκατάσταση του συστήματος στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε αυτόν όποτε το θελήσετε.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Linux

Download


Epidemic GNULinux 4.0
4/ 5 stars - "Epidemic GNULinux 4.0" Η διανομή αυτή μας έρχεται από τη Βραζιλία, και βασίζεται στο Debian GNU/Linux. Με επιφάνεια εργασίας KDE, ένα πανεύκολο πρόγραμμα εγκ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα