19 Νοεμβρίου 2012

Κρυπτογραφήσετε αρχεία και μηνύματα κειμένου
Κρυπτογραφήσετε αρχεία και μηνύματα κειμένου. Το πρόγραμμα έχει υποστήριξη για συμπιεσμένα αρχεία με φιλικό προς το χρήστη interface. To Crypt4Free κρυπτογραφεί κάθε είδους αρχείο και κάθε είδους μέσο, ​​δισκέτα, αφαιρούμενο σκληρό δίσκο.Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα επιλέγουμε το κείμενο ή το αρχείο που θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε.

Επιλέγουμε το αρχείο ή το κείμενο που θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε (βήμα 1)Στα δεξιά του μενού του προγράμματος και στα πεδία password (βήμα2) επιλέγουμε ένα δυνατό κωδικό και για μεγαλύτερη ασφάλεια και κάτω από το πεδίο του password (βήμα3) επιλέγουμε ένα αλγόριθμο κρυπτογράφησης από τους διαθέσιμους του προγράμματος. Τέλος προχωράμε στο τελευταίο μας βήμα (βήμα4) και πατάμε στην επιλογή Encrypte Now. Αυτό ήταν το κείμενό μας κρυπτογραφήθηκε.


Αν θέλουμε τώρα να αποκρυπτογραφήσουμε το κρυπτογραφημένο κείμενο αρκεί να πατήσουμε επάνω του και βάλουμε τους κωδικούς που είχαμε ορίσει κατά την κρυπτογράφηση .


Για μεγαλύτερη ευκολία των χρηστών το πρόγραμμα εμπεριέχει ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας κωδικών το passwords generator, θα το βρείτε  πατώντας επάνω στην επιλογή tools στο βασικό μενού του προγράμματος.


Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε  γι΄ αυτο το σκοπό και το  Webmaster Password Generator

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000

Download


Κρυπτογραφήσετε αρχεία και μηνύματα κειμένου
4/ 5 stars - "Κρυπτογραφήσετε αρχεία και μηνύματα κειμένου " Κρυπτογραφήσετε αρχεία και μηνύματα κειμένου. Το πρόγραμμα έχει υποστήριξη για συμπιεσμένα αρχεία με φιλικό προς το χρήστη interface...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια