Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουλίου 2015

Comodo IceDragon : Εναλλακτικός Browser βασισμένος στον Firefox
H comodo είναι ευρέως γνωστή για το ποιοτικό της λογισμικό και για τα εξαιρετικά δωρεάν προϊόντα που κατά καιρούς παρουσιάζει. Σήμερα θα δούμε ένα άλλο προϊόν το Comodo IceDragon έναν εναλλακτικό browser και σε αντίθεση με τον comodo dragon που βασίζεται στον google chrome. Αυτή είναι η πρώτη έκδοση του IceDragon και δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως όπως ο Dragon, παρόλα αυτά όμως πρόκειται για μία πολύ καλή και ασφαλής επιλογή για όσους έχουν συνηθίσει να εργάζονται με τον Firefox.

Comodo IceDragon 38.0.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Comodo IceDragon : Εναλλακτικός Browser βασισμένος στον Firefox
4/ 5 stars - "Comodo IceDragon : Εναλλακτικός Browser βασισμένος στον Firefox" H comodo είναι ευρέως γνωστή για το ποιοτικό της λογισμικό και για τα εξαιρετικά δωρεάν προϊόντα που κατά καιρούς παρουσιάζει. Σήμερ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>