Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Ιουλίου 2012

Qimo 2.0 linuxΜία πραγματικά καινοτόμος εφαρμογή αυτή τη φορά για παιδιά. Κομμένη και ραμμένη για τις ανάγκες τις παιδικές ηλικίας, περιέχει όλα όλα θέλει ένα παιδί αλλά συγχρόνως εκπαιδεύεται και στο πώς να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του. Ειναι μία διανομή linux αυτόνομη, θα πρέπει δηλαδή να εγκατασταθεί σαν λειτουργικό σύτημα στον υπολογιστή, παρέχοντας βέβαια και τη δυνατότητα πρίν το κάνουμε να το τρέξουμε σαν live cd έτσι ώστε να δούμε αν καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού. Διατίθεται σε πολλές γλώσσες ανάμεσά τους και τα ελληνικά.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Linux

Download


Qimo 2.0 linux
4/ 5 stars - "Qimo 2.0 linux" Μία πραγματικά καινοτόμος εφαρμογή αυτή τη φορά για παιδιά. Κομμένη και ραμμένη για τις ανάγκες τις παιδικές ηλικίας, περιέχει όλα όλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>