Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουλίου 2012

CEELD Linux 0.1.5Είσαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός; Οι σπουδές σου έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικά θέματα; Έχεις σαν χόμπι την ηλεκτρονική; Αυτή είναι η διανομή που πρέπει να δοκιμάσεις. Η διανομή CEELD φτιάχτηκε με το Suse Studio και χρησιμοποιεί το KDE 4 σαν desktop environment. Είναι βασισμένο στο OpenSuse 11.3 και έχει πληθώρα εγκατεστημένων εφαρμογών σχετικά με την ηλεκτρονική! Από πλήρεις σουΐτες (gEDA, Kicad) μέχρι μικρά εργαλεία.Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Linux

Download


CEELD Linux 0.1.5
4/ 5 stars - "CEELD Linux 0.1.5" Είσαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός; Οι σπουδές σου έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικά θέματα; Έχεις σαν χόμπι την ηλεκτρονική; Α...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>