Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουνίου 2012

ST Proxy Switcher 3.0.53

Σερφάρετε ανώνυμα με το Proxy switcher, πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα φτιαγμένο ακριβώς γι΄αυτό το σκοπό. Αφού το κατεβάσετε τρέξτε το (με δικαιώματα διαχειριστή στα windows vista και Windows 7), κατεβάστε τις λίστες με τους ανώνυμους servers και επιλέξτε τον server που θέλετε. Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα θα μπορείτε να σερφάρετε με ασφάλεια αφού το πρόγραμμα θα αναλάβει να κρύψει την ip και τα διάφορα άλλα στοιχεία που μας ακολουθούν κατά την περιήγησή μας στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε τις λίστες με τους ανώνυμους servers
Επιλέξτε τον server της αρεσκείας σας και πατώντας με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μας τον ενεργοποιούμε θα δείτε το κόκινο το λαμπάκι κάτω αριστερά στο πάνελ του προγράμματος να γίνεται πράσινο. Είμαστε έτοιμοι να επισκεφτούμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.  Ας δοκιμάσουμε με ένα proxy από το Λουξεμβούργο


Για του λόγου το αληθές μία επίσκεψη στο whatismyipaddress.com  η σε οποιαδήποτε παρεμφερή ιστοσελίδα θα σας πείσει Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000


Download


ST Proxy Switcher 3.0.53
4/ 5 stars - "ST Proxy Switcher 3.0.53" Σερφάρετε ανώνυμα με το Proxy switcher, πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα φτιαγμένο ακριβώς γι΄αυτό το σκοπό. Αφού το κατεβάσετε τ...1 σχόλιο:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>