Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαΐου 2012

GIGATweaker 3.1.3.460To GIGATweaker είναι μια δωρεάν εφαρμογή  που με τη βοήθειά της   μπορείτε να  βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε τα Windows 7.

To interface του είναι  πολύ καλά δομημένο και  διαχωρίζεται  σε ομάδες,  που χωρίζονται πάλι μεταξύ τους σε διαφορετικά τμήματα.

Θα έχετε πρόσβαση σε επιλογές για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που αφορούν τη διαχείριση και παραμετροποίηση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να διαμορφώσετε καλύτερα  το σύστημά σας και να  αυξήσετε τις επιδόσεις του.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7

Download


GIGATweaker 3.1.3.460
4/ 5 stars - "GIGATweaker 3.1.3.460" To GIGATweaker είναι μια δωρεάν εφαρμογή  που με τη βοήθειά της   μπορείτε να  βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε τα Windows 7. ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>