03 Δεκεμβρίου 2012

SiteShoter 1.42Το SiteShoter είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα screenshot από οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε ένα αρχείο. Δημιουργεί αυτόματα ένα κρυφό παράθυρο στον Internet Explorer, και φορτώνει την επιθυμητή ιστοσελίδα, μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε ένα αρχείο εικόνας (. png,. jpg,. tiff,. bmp ή. gif).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SiteShoter για να μετατρέψετε. ένα html αρχείο στο τοπικό σας δίσκο σε αρχείο εικόνας. Δεν απαιτεί καμία διαδικασία εγκατάστασης ή πρόσθετα DLL αρχεία. Για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε απλά εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο (SiteShoter.exe). Μετά την εκτέλεση, πληκτρολογήστε το URL της ιστοσελίδας που θέλετε να καταγράψετε και επιλέξτε για την εικόνα το όνομα του αρχείου που θέλετε να αποθηκεύσετε. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε και άλλες επιλογές, όπως το πλάτος του προγράμματος περιήγησης, ύψος, απενεργοποίηση φλας, και ούτω καθεξής.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Download


SiteShoter 1.42
4/ 5 stars - "SiteShoter 1.42" Το SiteShoter είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα screenshot από οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε ένα αρ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια