Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

css Template Shaker 3.5


  
Η δημιουργία μίας ιστοσελίδας δεν είναι μία απλή υπόθεση, χρειάζεται  εξιδεικευμένες  γνώσεις και φαντασία. Παρ΄όλα αυτά το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν  διάφορα εργαλεία για που κάνουν τη ζωή μας εύκολη. Αναφερόμαστε  στο Css TemplateShaker Free. Η χρήση  του  προγράμματος  αν και  αρκετά απλή  χρειάζεται για το δουλέψει κάποιος  μερικές    στοιχειώδεις βασικές γνώσεις γύρω από την δομή και την οργάνωση μίας ιστοσελίδας.

Εκτός από το οπτικό μέρος, το πρόγραμμα διαθέτει φυσικά και τον πίνακα με το κώδικα ταυτόχρονα. Απλά επιλέξτε το πρότυπο που επιθυμείτε να διαχειριθείτε ώστε να προσαρμόσετε την εμφάνιση την αίσθητική  αλλά και την λειτουργικότητά του.

Μπορείτε να αλλάξετε τις εικόνες, τα υπόβαθρα,  τα χρώματα κειμένου, σελίδες κ.λπ.  Είναι δωρεάν - για μη εμπορική και επαγγελματική χρήση. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα όπου θελήσετε. Ωστόσο αυτό δημιουργεί κάποιους μικρούς περιορισμούς με την προσθήκη κάποιων σύνδεσμων  στο κάτω μέρος. (σε περίπτωση που θέλετε να τους καταργήσετε υπάρχει διαθέσιμη και η εμπορική έκδοση)

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορούμε να φτιάξουμε απλά και γρήγορα το δικό μας πρότυπο.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000

DownloadΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια