Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Απριλίου 2012

Comica 1.20To θέμα μας είναι λίγο ασυνήθιστο σήμερα, έχουμε ένα λογισμικό με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να δούμε αλλά και να κατεβάσουμε κόμικς, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για την ανάλυση και τη λήψη των κόμικς από διάφορες τοποθεσίες Web. Το πλαίσιο χρησιμοποιεί μια ανοιχτή μορφή XML που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να προσθέσει υποστήριξη αλλά και να προσθέσει κόμικς, και απ΄ όσο δοκίμασα δεν πάει καθόλου άσχημα. 

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το
 Microsoft .NET Framework 4.0 Full

Download


Comica 1.20
4/ 5 stars - "Comica 1.20" To θέμα μας είναι λίγο ασυνήθιστο σήμερα, έχουμε ένα λογισμικό με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να δούμε αλλά και να κατεβάσουμε κόμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>