Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Ιουλίου 2012

Audiograbber 1.83 Special EditionΊσως πρόκειται για το πιό απλό αλλά πολύ περιεκτικό σε λειτουργίες πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να μετατρέψτε μουσικά cd, ή ακόμα και ήχο από πικαπ ή ακόμα και από κασέτες  σε WAV, MP3, WMA, ή OGG files.Κλασική διαχρονική αξία.

Κατά την εγκατάσταση θα σας ζητήσει να περάσει κάποια toolbar διαφημιστικά που δεν έχουν σχέση με το πρόγραμμα.  Αποεπιλέξτέ τα και πατήστε skip να εγκατασταθεί  μόνο το πρόγραμμα.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Download


Audiograbber 1.83 Special Edition
4/ 5 stars - "Audiograbber 1.83 Special Edition" Ίσως πρόκειται για το πιό απλό αλλά πολύ περιεκτικό σε λειτουργίες πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να μετατρέψτε μουσικά cd, ή ακόμα κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα