Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Μαρτίου 2012

Ενσωματώστε αρχεία Flash στο Blog ή την ιστοσελίδα σας!
Τα γραφικά στις ιστοσελιδες που βασίζονται σε αρχεία flash είναι σίγουρα εντυπωσιακά και δίνουν στην εμφάνιση της ιστοσελίδας μας μία διαφορετική εικόνα΄΄. Ας δούμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε μία τέτοια λειτουργία στο Blog μας αφού στις σχετικές καρτέλες του πίνακα ελέγχου στην πλατφόρμα blogspot δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Θα χρειαστούμε γι΄αυτό ένα κάποια δικτυακή τοποθεσία για να αποθηκεύσουμε τα αρχεία μας.

Για το σκοπό αυτό θα διαλέξω την υπηρεσία Dropbox, όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε άμεσα οποιοδήποτε είδους αρχείων ακόμη και κώδικα (javascript)  και να τα μοιραστούμε, ή να συγχρονίσουμε τα αρχεία  μας από τους καταλόγους  offline και online. Για την ιστορία  μέσω του Dropbox μπορείτε να αποθηκεύσετε  ότι αρχείο θέλετε  να μοιραστείτε αρχεία αλλά και φακέλους, είτε πρόκειται για μουσική  είτε για έγγραφα με τους συναδέλφους σας ή ακόμη και φωτογραφίες και όλα αυτά μέσω της ασφαλούς σύνδεσης SSL με υψηλή κρυπτογράφηση με αλγόριθμο AES-256.  Ένα ακόμη κριτήριο υπέρ της επιλογής του Dropbox είναι ότι η ταχύτητα  απόκρισης είναι εξαιρετική και έτσι δεν πρόκειται να παρατηρήσουμε καθυστερήσεις ή άλλου είδους προβλήματα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην δωρεάν του μορφή μπορείτε να διαχειρισθείτε μέχρι 2Gibytes αποθηκευτικό χώρο, με ημερήσιο  bandwidth για free accounts  που φτάνει στα 10 GiB, πιστεύω ότι  φτάνει και περισσεύει για την δουλειά που θα το χρησιμοποιήσουμε. Αφού δημιουργήσουμε κάποιο λογαριασμό κάνοντας login θα μπούμε αμέσως  στο περιβάλλον εργασίας  του Dropbox που είναι τόσο απλό  και πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα, εκεί θα δημιουργήσουμε φακέλους με τα αρχεία μας  δείτε για παράδειγμα την εικόνα:


(κλικ για μεγέθυνση)


Αφού κάνουμε τώρα  upload οποιοδήποτε αρχείο Flash ( SWF) η επόμενη μας ενέργεια είναι να το  ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα μας, βάζοντας το link του αρχείου που ανεβάσαμε στον κώδικα που θα δείτε πιο κάτω.
(Κλικ για μεγέθυνση)

Τέλος τοποθετούμε τον κώδικα στο σημείο της ιστοσελίδας που θέλουμε να εμφανίζεται το Flash. Τα  Height  και Width καθορίζουν τις διαστάσεις  που θελετε να έχει το flash. Αν θέλετε το flash να εμφανίζεται στα δεξιά πριν το κώδικα και στο τέλος του προσθέτετε  right  για αριστερά left  και αν θέλετε  να εμφανίζεται στη μέση center (πάντα μέσα σε εισαγωγικά)
 <   >
π.χ  


Ο κώδικας για τα flash αρχεία

<embed src="[Flash file URL]" quality="high" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="100" width="250"></embed>

Δείτε το παράδειγμα


Ενσωματώστε αρχεία Flash στο Blog ή την ιστοσελίδα σας!
4/ 5 stars - "Ενσωματώστε αρχεία Flash στο Blog ή την ιστοσελίδα σας!" Τα γραφικά στις ιστοσελιδες που βασίζονται σε αρχεία flash είναι σίγουρα εντυπωσιακά και δίνουν στην εμφάνιση της ιστοσελίδας...5 σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>