Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2012

ChrisTV Lite 5.65


Το ChrisTV PVR (Personal Video Recorder) φέρνει την τηλεόραση στον υπολογιστή σας με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το λογισμικό είναι σχεδιασμένο για τον έλεγχο αναλογικών καρτών τηλεόρασης,υποστηρίζει κάρτες γραφικών με Video Input (VIVO), Webcams, κάρτες τηλεόραση με κωδικοποιητή hardware MPEG: Hauppauge PVR σειρά, Leadtek PVR2000, ATI Ehome και συνεργάζεται με πολλές συσκευές καταγραφής βίντεο.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν: Multituner υποστήριξη, timeshifting, υποστήριξη για τα Windows Vista, AVI και MPEG2 εγγραφή, προηγμένες ρυθμίσεις εγγραφής, ραδιόφωνο FM υποστήριξη, Autoscan καναλιών με μικρορύθμιση, η υποστήριξη για deinterlace dscaler φίλτρο και φίλτρο FFDShow.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Download


ChrisTV Lite 5.65
4/ 5 stars - "ChrisTV Lite 5.65" Το ChrisTV PVR (Personal Video Recorder) φέρνει την τηλεόραση στον υπολογιστή σας με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το λογισμικό είναι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>