Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Εγκατάσταση των windows από USB Flash

Έχουμε γράψει στο παρελθόν διάφορα άρθρα σχετικά με την αναγκαιότητα, τη χρησιμότητα αλλά και την πρακτική που μας προσφέρει η δυνατότητα να μεταφέρουμε προγράμματα και λειτουργικά συστήματα ώστε να κάνουμε χρήση των δυνατοτήτων τους μέσα από αυτά δείτε περισσότερα : εδώ .

Ψάχνοντας για κάτι πολύ απλό  κατέληξα στο Novicorp WinToFlash.  Εκτός από τα Windows 7 μπορείτε να μεταφέρετε και τα Windows XP, windows Server 2003 Windows Vista και windows Server 2008. 

Ας δούμε ένα ένα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Πριν από κάθε μας ενέργεια θα πρέπει να φροντίσουμε να αντιγράψουμε το περιεχόμενο του cd ή dvd του λειτουργικού μας συστήματος σε ένα φάκελλο (και τα κρυφά αρχεία). 

Αν τώρα έχουμε το λειτουργικό μας σε αρχείο iso τότε με ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως για παράδειγμα το 7zip (Δωρεάν), εξάγουμε τα αρχεία στον φάκκελο που έχουμε δημιουργήσει. 


Η επόμενη μας ενέργεια είναι να τρέξουμε το πρόγραμμα και  ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται πολύ απλά μέσα από τις εικόνες σε πολύ λίγο  χρόνο θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα USB stick με τα Windows που  έχουμε επιλέξει. 

Αν είστε πεπειραμένος χρήστης  και για περισσότερες επιλογές  δουλέψτε το  από την επιλογή Advanced Mode,  διαφορετικά ακολουθήστε τη δεύτερη εικόνα
Η μεταφορά των windows τελείωσε, δεν μένει παρά  να δώσουμε την δυνατότητα (αν δεν είναι ήδη ρυθμισμένο)  από το bios του υπολογιστή μας να κάνει boot  και να αναγνωρίσει συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε οποιαδήποτε USB θύρα του υπολογιστή μας. Βάζουμε το στικάκι με τα windows στην θύρα USB  και  όπως βλέπετε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονικά σαν CD .

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

DownloadΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια