Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Φεβρουαρίου 2012

War Rock
Το WarRock είναι ένα κλασικό παιχνίδι MMORPG παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου (massively multiplayer online role-playing game). Όταν αρχίσετε να παίζετε πρέπει να επιλέξετε ένα περιβάλλον και ένα από τους πέντε διαθέσιμες ρόλους στρατιώτη: μηχανικός, ελεύθερος σκοπευτής, πυροβολικό, ή γιατρός. Ξεκινώντας το παιχνίδι, θα είστε σε τυχαία σε μια ομάδα και από κει και πέρα, θα πρέπει να πολεμήσετε και να κερδίσετε. Στην κοινότητα του War Rock θα βρείτε χιλιάδες παίκτες σε servers από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παίξετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000


War Rock
4/ 5 stars - "War Rock" Το WarRock είναι ένα κλασικό παιχνίδι MMORPG παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου (massively multiplayer online role-playing game). Όταν α...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>