Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Απριλίου 2012

Opendiagnostics Live CdΤο OpenDiagnostics Live CD (στο παρελθόν γνωστό ως ClamAV Live CD) δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια, από τον Brandon Perry με μοναδικό σκοπό να βρεί ένα τρόπο να βοηθηθούν οι χρήστες ώστε να είναι σε θέση να σαρώσουν υπολογιστές on the fly, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που έχουν, αισίως έχει φτάσει στην σημερινή του μορφή που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αρχείο iso μεγέθους, 415 MB.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι αφού το κατεβάσετε να το αποσυμπιέσετε και να το γράψετε σε ένα cd, στην συνέχεια να κάνετε boot στον υπολογιστή που θέλετε να ελέγξετε απο αυτό. Σας δίνει την δυνατότητα να καθαρίσετε τον ελεύθερο χώρο τους σκληρού σας δίσκου, να αφαιρέσετε κωδικούς από Windows 2000/XP/VISTA, να τεστάρετε την λειτουργικότητα της μνήμης σας, και να εντοπίσετε προβλήματα στους σκληρούς δίσκους.

Επίσημη Ιστοσελίδα :

Boot-Diagnostics

Download


Opendiagnostics Live Cd
4/ 5 stars - "Opendiagnostics Live Cd" Το OpenDiagnostics Live CD (στο παρελθόν γνωστό ως ClamAV Live CD) δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια, από τον Brandon Perry με μοναδ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>