18 Μαΐου 2012

Nexus Radio 5.6Το Nexus Radio είναι ένα δωρεάν όλα-σε-ένα πρόγραμμα για μουσική. Αναζητήστε και  ακούστε πάνω από 15 εκατομμύρια τραγούδια απευθείας στον υπολογιστή σας, ή  ακούστε και καταγράψετε πάνω από 11.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς  δωρεάν!

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια απευθείας μέσα από Nexus Radio, ή να  τα μεταφέρετε στο iPod / iPhone σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή πολυμέσων αβίαστα. 

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα ringtones  ή χρησιμοποιήστε το Nexus Radio για επεξεργασίας ετικετών ID3. 

Οι χρήστες του προγράμματος  μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο προφίλ και να επωφεληθούν από την άλλη πολλές δωρεάν υπηρεσίες.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000

Download
Nexus Radio 5.6
4/ 5 stars - "Nexus Radio 5.6" Το Nexus Radio είναι ένα δωρεάν όλα-σε-ένα πρόγραμμα για μουσική. Αναζητήστε και  ακούστε πάνω από 15 εκατομμύρια τραγούδια απευθεία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>