Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Αυγούστου 2011

Ενεργοποίηση τωv Windows XP

Σήμερα θα μιλήσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την εκ νέου ενεργοποίηση των Windows xp.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι πρίν κάνουμε οτιδήποτε, πρέπει να έχουμε κάνει bac-up στο μηχάνημά μας και επίσης για όποιον αποφασίσει να εφαρμόσει κάποιο από τα (κολπάκια) που θας δίνουμε αναλαμβάνει ο ίδιος και το ρίσκο μίας τυχόν αποτυχίας.

Ξεκινάμε λοιπόν:

Av έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει τα ΧΡ στον υπολογιστή σας και μετά για κάποιο λόγο τα διαγράψετε και τα εγκαταστήσετε ξανά, θα χρειαστεί να τα ενεργοποιήσετε ξανά.

Αυτό βέβαια (την εκ νέου ενεργοποίηση δηλαδή) μπορείτε να την αποφύγετε, αν είχατε αντιγράψει το αρχείο wpa.dbl που υπάρχει στο φάκελο windows/system32. Μετά λοιπόν την εκ νέου εγκατάσταση των ΧΡ πολύ απλά τοποθετήστε το στον φάκελο windows/system32 και το λειτουργικό δεν θα σας ζητάει να ξανακάνετε ενεργοποίηση.


Ενεργοποίηση τωv Windows XP
4/ 5 stars - "Ενεργοποίηση τωv Windows XP" Σήμερα θα μιλήσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την εκ νέου ενεργοποίηση των Windows xp. Θα πρέπει να σημειώ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>