Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαρτίου 2011

Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της Ubuntu


Όπως φαίνεται, η Ubuntu 10.10 ήταν η τελευταία διανομή με διαφορετικές εκδόσεις για desktop και φορητούς υπολογιστές. Η Canonical ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει μια ενιαία έκδοση τον Απρίλιο, όταν θα παρουσιαστεί η Ubuntu 11.04.

Έτσι, τον επόμενο μήνα θα έχουμε την Ubuntu 11.04, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες των desktops, laptops και netbooks και την Ubuntu Server 11.04. Με άλλα λόγια, η Canonical αφαιρεί τη λέξη "Edition" από τις επόμενες Ubuntu, θέλοντας έτσι να αποφύγει συγχύσεις μεταξύ των καταναλωτών.

Η Ubuntu 11.04 έχει την κωδική ονομασία Natty Narwhal και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο alpha.

     πηγή:


Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της Ubuntu
4/ 5 stars - "Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της Ubuntu" Όπως φαίνεται, η Ubuntu 10.10 ήταν η τελευταία διανομή με διαφορετικές εκδόσεις για desktop και φορητούς υπολογιστές. Η Canonical ανακοίνωσε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>