28 Μαρτίου 2011

Fifa 11 Greek PC SuperpatchΚυκλοφόρησε η πρώτη beta έκδοση του ελληνικού Superpatch για το Fifa 11.
Μπορεί να άργησε αρκετούς μήνες, αλλά επιτέλους κυκλοφόρησε το Ελληνικό Superpatch για το Fifa 11 από την αντίστοιχη ελληνική community στο greeksuperpatch.com. Το patch είναι συμβατό μόνο με PC και βρίσκεται ακόμη σε beta έκδοση. Για το μέλλον, οι διαχειριστές του site εξετάζουν και την πιθανότητα να κυκλοφορήσουν το patch και στις κονσόλες.

Το ελληνικό patch για το Fifa 11 από το site GreekSuperpatch.com.

Πληροφορίες:
Το patch περιέχει την ελληνική Super League και ορισμένες ομάδες από το πρωτάθλημα Κύπρου. Ισχύει μόνο για το Fifa 11 στο PC. Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να έχετε περάσει πρώτα το επίσημο patch 1.01της EA Sports.

Τι περιέχει:
- Το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ομάδες Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά και την Εθνική Κύπρου.
- Το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague στο Manager Mode και στα Tournament modes
- Το ελληνικό κύπελλο
- Τις πραγματικές εμφανίσεις των παραπάνω ομάδων
- Διάφορες διορθώσεις σε εμφανίσεις άλλων ομάδων, σημαίες ελληνικών ομάδων, την επίσημη μπάλα της superleague (Nike T90)
- Όλες τις μεταγραφές Ιανουαρίου στις ελληνικές ομάδες
- Τους διαιτητές: Κάκο, Τσιτσόρη, Καλόπουλο, Παμπορίδη, Κωνσταντινέα και Αρετόπουλο.


Δείτε επίσης το παρακάτω τρέιλερ για να πάρετε μία πρώτη γεύση από τα χαρακτηριστικά του patch.

Fifa: Διαχείριση μέσω Internet
Αξίζει να αναφερθούμε λίγο στην διαχείριση της ομάδας σας και του editor μέσω του site της EA. Έστω ότι βαριέστε να ανοίξετε την κονσόλα σας ή είστε εκτός σπιτιού και θέλετε να διαχειριστείτε την ομάδα σας στο Fifa Ultimate Team. Απλά πηγαίντε στο www.ea.com/uk/football, επιλέξτε “My Game Data” και κάντε Login με το username και το password που χρησιμοποιείτε μέσα στο Fifa 11. Πέραν αυτού, από το site αυτό έχετε πρόσβαση και στο Game Face, το Creation Centre και το Fifa Clubs.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον Unity Web Player τον οποίο θα βρείτε από αυτό το link.

Αφού κάνετε login, θα δείτε κάτω αριστερά τις επιλογές:
- Fifa Game Face
- Fifa Creation Centre
- Fifa Ultimate Team
- Fifa Clubs

Αναλυτικά ισχύουν τα εξής:

Fifa Game Face
Από εδώ μπορείτε να εισάγετε μία φωτογραφία και να δείτε τον εαυτό σας μέσα στο παιχνίδι. Απλά επιλέγετε το “Create Now” και ακολουθείτε τις οδηγίες. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι κοντινή και με κανονικό ύφος (σαν αυτές που βγάζουμε για το διαβατήριο) για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Fifa Creation Centre
Στο συγκεκριμένο μενού δημιουργείτε τις δικές σας ομάδες ή τους δικούς σας παίκτες. Στην δημιουργία ομάδας ορίζετε λογότυπο, εμφανίσεις, τους παίκτες που θα την απαρτίζουν μέχρι και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Αν θέλετε προσθέτετε δικούς σας παίκτες ή κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες.

Fifa Ultimate Team
Περνάμε στο κυρίως θέμα που είναι η διαχείριση της online ομάδας σας στο Fifa Ultimate Team. Καταρχήν να τονίσουμε ότι θα πρέπει να έχετε ήδη ομάδα για να ξεκινήσετε να την διαχειρίζεστε. Αν δεν έχετε, απλά συνδεθείτε στο Fifa 11 με την κονσόλα σας, επιλέξτε το Fifa Ultimate Team και δημιουργήστε την ομάδα σας. Οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, όταν οδηγηθείτε στο βασικό μενού του Fifa Ultimate Team.

Έστω ότι έχετε ήδη ομάδα. Από τον browser, κάνετε κάνετε κλικ στο button “Manage Your Team”. Μετά, το παράθυρο του site μαυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και οδηγείστε πλέον στο FUT (Fifa Ultimate Team) μέσω Internet. Οι διαθέσιμες επιλογές σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε την ομάδα σας, βάζοντας παίκτες προς πώληση ή να κάνετε προσφορές για παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε auction. Η EA Sports θα προσθέσει στο μέλλον πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα με την άφιξη του Fifa 12.

Fifa Clubs
Το μενού επιλογών απ’ το οποίο δημιουργείτε έναν δικό σας σύλλογο με φίλους και παίζετε εναντίον άλλων χρηστών με τον Virtual Pro παίκτη σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε join σε κάποιον σύλλογο που υπάρχει ήδη

Νέο patch στο Ultimate Team
Μετά την προσθήκη της δυνατότητας αγώνων με φίλους σας, είτε είναι online είτε offline, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στο Fifa 11 ένα νέο patch, το οποίο αναβαθμίζει το Fifa Ultimate Team με τα εξής χαρακτηριστικά.

Καταρχήν διορθώθηκε μία παράλειψη βάση της οποίας όταν παίζατε με ομάδα φίλου σας ενώ βρισκόταν offline, μπορούσατε να…ελέγξετε την ομάδα του και να κερδίσετε ξεκούραστα το ματς. Επιπλέον, για τους «καμένους» του είδους, τώρα μπορείτε να κάνετε προσφορά σε παίκτη μεγαλύτερη του 1.000.000 coins. Ακόμη, προστέθηκαν διορθώσεις σε διάφορα μικρότερα bugs, όπως η δυνατότητα του browsing με το D-pad όταν βρίσκεστε σε auction ή η σωστή ανακατεύθυνση της βοηθητικής επιλογής “Take me there”.


Κατεβάστε το από εδώ


Μάνος Γρυπάρης


Fifa 11 Greek PC Superpatch
4/ 5 stars - "Fifa 11 Greek PC Superpatch" Κυκλοφόρησε η πρώτη beta έκδοση του ελληνικού Superpatch για το Fifa 11. Μπορεί να άργησε αρκετούς μήνες, αλλά επιτέλους κυκλοφόρησε το Ελλ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια