Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Νοεμβρίου 2014

Facebook Password Decryptor: Aνακτήσετε τους κωδικούς στο FacebookΤο Facebook Password Decryptor είναι ένα δωρεάν λογισμικό για να μπορέσετε να ανακτήσετε άμεσα αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Facebook που αποθηκεύονται από τους web browsers. Συχνά, αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τους δικούς τους μηχανισμούς κρυπτογράφησης για την αποθήκευση της σύνδεσής των κωδικών πρόσβασης συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης και του λογαριασμού σας στο Facebook. Το Facebook Password Decryptor ανιχνεύει αυτόματα μέσα από κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές και αμέσως ανακτά τον κρυπτογραφημένο κωδικό πρόσβασης του λογαριασμου σας στο Facebook. Μπορεί να ανακτήσει κωδικούς από: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Chrome Canary/SXS, CoolNovo Browser, Opera Browser, Apple Safari, Flock Browser, Paltalk Messenger, Miranda Messenger.

Facebook Password Decryptor: 6.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Facebook Password Decryptor: Aνακτήσετε τους κωδικούς στο Facebook
4/ 5 stars - "Facebook Password Decryptor: Aνακτήσετε τους κωδικούς στο Facebook" Το Facebook Password Decryptor είναι ένα δωρεάν λογισμικό για να μπορέσετε να ανακτήσετε άμεσα αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>