Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Φεβρουαρίου 2011

Flash Player 10.2 με πλήρες Stage Video acceleration
Η νέα έκδοση του Flash Player φέρνει αναβαθμισμένες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση πόρων, κυρίως χάρη στην υποστήριξη πλήρους επιτάχυνσης μέσω της κάρτας γραφικών.

Stage Video API ονομάζει η Adobe τη νέα προσθήκη στην τελευταία έκδοση του γνωστού πακέτου της, Flash, και είναι μια από τις σημαντικότερες ανανεώσεις που έχει κάνει ποτέ σε αυτό. Ο λόγος; Το Stage Video παρέχει πλήρη επιτάχυνση video μέσω hardware, επιτρέποντας την απόλυτη εκμετάλλευση του συστήματος γραφικών και προβολής video. Και αφού απαλλάσσεται ο κεντρικός επεξεργαστής από την ευθύνη της αποκωδικοποίησης του video, παραμένουν ελεύθεροι περισσότεροι πόροι, που μπορούν να αξιοποιηθούν από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα και τις άλλες εφαρμογές που τρέχουν σε αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ίδιας της Adobe σχετικά με τον νέο Adobe Flash Player, στο επίσημο site της – από όπου και μπορείτε να τον προμηθευτείτε.

Πηγή:


Flash Player 10.2 με πλήρες Stage Video acceleration
4/ 5 stars - "Flash Player 10.2 με πλήρες Stage Video acceleration" Η νέα έκδοση του Flash Player φέρνει αναβαθμισμένες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση πόρων, κυρίως χάρη στην υποστήριξη πλήρους επιτ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>