Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιανουαρίου 2011

UberIcon 1.0.4 Multilingual (+ 7 Plugins)

Δημιουργήστε  οπτικά εφέ όταν ανοίγετε εικονίδια και φακέλους.  Για να το διαπιστώσετε αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα δοκιμάστε να ανοίξετε ένα φάκελο ή κάποιο αρχείο. Στη μπάρα εργασίας  στο desktop πηγαίντε στην επικλογή plugins αν θέλετε να αλλάξετε τα  εφέ. Στον φάκελο Plugins  που θα  θα βρείτε  έτοιμα plugins να προσθέσετε περισσότερα  εφέ.

HomePage:ubericon.com 
Os:Windows


UberIcon 1.0.4 Multilingual (+ 7 Plugins)
4/ 5 stars - "UberIcon 1.0.4 Multilingual (+ 7 Plugins)" Δημιουργήστε  οπτικά εφέ όταν ανοίγετε εικονίδια και φακέλους.  Για να το διαπιστώσετε αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα δοκιμάστε να α...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>