Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google
Η Google προωθεί αυτό τον καιρό αλλαγές στον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί στη μηχανή αναζήτησης, με βασικό στόχο τη μείωση του spam που εμφανίζεται στα αποτελέσματα. Στο στόχαστρο μπαίνουν, επίσης, και τα sites που αντιγράφουν περιεχόμενο από άλλα sites.

Με άλλα λόγια, με τις αλλαγές που εφαρμόζονται στον αλγόριθμο, τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης θα βγάζουν σε υψηλότερες θέσεις το πρωτόλειο περιεχόμενο και θα υποβιβάζουν τα sites που έχουν αντιγράψει υλικό και το έχουν αναδημοσιεύσει.

Σύμφωνα με τη Google, οι αλλαγές επηρεάζουν ένα ελάχιστο ποσοστό των αποτελεσμάτων. Βέβαια, ακόμα κι ένα ελάχιστο ποσοστό είναι ένας τεράστιος αριθμός για τη Google, οπότε σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια σημαντική αλλαγή.

     Πηγή:


Αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google
4/ 5 stars - "Αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google" Η Google προωθεί αυτό τον καιρό αλλαγές στον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί στη μηχανή αναζήτησης, με βασικό στόχο τη μείωση του spam που εμφα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>