Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Δεκεμβρίου 2010

Free Launch Bar : Αντικαταστήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησηςΑντικαταστήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης. Το Free Launch Bar είναι ένα πρόγραμμα πλήρως συμβατό με αυτό της γρήγορης εκκίνησης επειδή χρησιμοποιεί τον ίδιο φάκελο για τις συντομεύσεις, όμως εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά, αυτή η μπάρα σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις συντομεύσεις σας σε ομάδες. Αυτό το χαρακτηριστικό μοιάζει με popup μενού, έτσι βελτιώνει κατά πολύ τη διαχείριση των συντομεύσεων σας και κερδίζετε χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας.

HomePage:freelaunchbar.com
Os:Windows 2K, XP, Vista, 7


Free Launch Bar : Αντικαταστήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης
4/ 5 stars - "Free Launch Bar : Αντικαταστήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης" Αντικαταστήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης. Το Free Launch Bar είναι ένα πρόγραμμα πλήρως συμβατό με αυτό της γρήγορης εκκίνησης επειδ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>