Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Απριλίου 2011

DirectX for Windows 9.29.1974
Κρατήστε ενημερωμένο το DirectX, είναι επιτακτική ανάγκη  για να τρέξετε  τα πιό πρόσφατα  παιχνίδια. Για την επαλήθευση της ορθής λειτουργίας των υποσυστημάτων  του DirectX (Direct3D, DirectPlay, και DirectGraphics DirectInput),  τρέξτε "dxdiag" από το Start& Run. Θα έχετε μία πλήρη διαγνωση για βίντεο και ήχο.

Ακόμα κι αν δεν παίζετε παιχνίδια,  το DirectX είναι  πολύ απαραίτητο, αφού βελτιώνει τις επιδόσεις των γραφικών  και την αναπαραγωγή της μουσικής και του ήχου.

Os:Windows


DirectX for Windows 9.29.1974
4/ 5 stars - "DirectX for Windows 9.29.1974" Κρατήστε ενημερωμένο το DirectX, είναι επιτακτική ανάγκη  για να τρέξετε  τα πιό πρόσφατα  παιχνίδια. Για την επαλήθευση της ορθής λει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>