23 Ιανουαρίου 2012

TestDisk &PhotoRec 6.13
Τεστάρετε τους σκληρούς σας δίσκους με το TestDisk Data Recovery και ανακτήστε τα δεδομένα σας. Με το πρόγραμμα μπορείτε να ασχοληθείτε με την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ή των εντελώς χαμένων κατατμήσεων και την αποκατατάσταση της δυνατότητας να ξεκινήσουμε από το δίσκο του συστήματος σε περίπτωση βλάβης στο partition table.

Δύο πολύ καλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, το ένα για την ανάκτηση φωτογραφιών που έχουμε  χάσει απο τα ψηφιακά μας μέσα  και το άλλο για  για την ανάκτηση και διόρθωση προβλημάτων σε σκληρούς δίσκους.

Το PhotoRec είναι ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία από ψηφιακές  φωτογραφικές  (CompactFlash, Memory Stick, Secure Digital, SmartMedia, Microdrive, MMC, USB κλπ.), σκληρούς δίσκους και CD-ROM. Ανακτά  τις πιο συνηθισμένες μορφές φωτογραφιών , συμπεριλαμβανομένων των JPEG, αλλά ανακτά  επίσης  αρχεία ήχου, όπως MP3, μορφές εγγράφων όπως το Microsoft Office, PDF, HTML, και μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων ZIP αρχείων. Το πρόγραμμα  αγνοεί το σύστημα αρχείων, έτσι δουλεύει ακόμα και αν το σύστημα αρχείων έχει σοβαρή ζημιά. Μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία από όλα τα συστήματα συστήματα αρχείων

Δουλεύει  με σκληρούς δίσκους, CD-ROM, κάρτες μνήμης (Compact Flash, Memory Stick, SecureDigital / SD, SmartMedia, Microdrive, MMC, κ.λπ.), USB drives μνήμης, κλπ, έχει δοκιμαστεί  με επιτυχία  με διάφορες φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων  όπως  το iPod. Το TestDisk είναι ένα ισχυρό ελεύθερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων! Σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να βοηθήσει στην ανάκτηση του κατατμήσεων από εκκινήσιμους ή μη  δίσκους  όταν τα συμπτώματα αυτά προκαλούνται από ελαττωματικό λογισμικό, ορισμένους τύπους ιών ή από κάποιο ανθρώπινο λάθος (όπως η τυχαία διαγραφή ενός Partition Table).Έχει χαρακτηριστικά τόσο για αρχάριους και εμπειρογνώμονες. Για όσους γνωρίζουν λίγα ή  σχεδόν τίποτα για  τις τεχνικές ανάκτησης δεδομένων, το TestDisk μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή λεπτομερών πληροφοριών σχετικά  με την μη εκκίνηση  και στη συνέχεια να αποσταλούν οι πληροφορίες  για περαιτέρω ανάλυση. Αυτοί  που είναι πιο εξοικειωμένοι με τέτοιες διαδικασίες θα πρέπει να βρουν στο TestDisk ένα εύχρηστο εργαλείο .
    
Επίσημη Ιστοσελίδα 
Επίσημη Ιστοσελίδα 
Λειτουργικό Σύστημα:
DOS either real or in a Windows 9x DOS-box
NT4, 2000, XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7,Linux,FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, SunOS, MacOS X

TestDisk &PhotoRec 6.13Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια