Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Οκτωβρίου 2010

LimeWire 5.5.16 Final
Το ταχύτερο P2P File Sharing Program του πλανήτη, που λειτουργεί με το δίκτυο Gnutella, σας επιτρέπει να μοιραστείτε οποιοδήποτε αρχείο και ταυτόχρονα να αναζητήσετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, διατίθεται σε αρκετές γλώσσες, και είναι πλέον γνωστό για την ευκολία της χρήσης του. Το LimeWire είναι γραμμένο σε Java, και τρέχει σε Windows, Macintosh, Linux, Solaris, και άλλες πλατφόρμες υπολογιστών.


Os:Win9x/ME/NT/2000/XP/Vista/Win 7LimeWire 5.5.16 Final
4/ 5 stars - "LimeWire 5.5.16 Final" Το ταχύτερο P2P File Sharing Program του πλανήτη, που λειτουργεί με το δίκτυο Gnutella, σας επιτρέπει να μοιραστείτε οποιοδήποτε αρχείο κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>