Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Οκτωβρίου 2010

AC3Filter 2.1.To AC3Filter είναι ένα υψηλής ποιότητας δωρεάν αποκωδικοποιητής ήχου. Επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών με AC3 και DTS κομμάτια ήχου. Επίσης μπορεί να επεξεργαστεί οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι, ένα μεγάλο μέρος της επεξεργασίας των επιλογών του σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον ήχο με οποιοδήποτε τρόπο. Το  Φίλτρο που διαθέτει μπορεί να δημιουργήσει πολλά κανάλια και ψηφιακή (SPDIF) έξοδο. Μπορεί να κωδικοποιήσει οποιαδήποτε πηγή ήχου σε AC3 on-the-fly .HomePage:ac3filter.net


AC3Filter 2.1.
4/ 5 stars - "AC3Filter 2.1." To AC3Filter είναι ένα υψηλής ποιότητας δωρεάν αποκωδικοποιητής ήχου. Επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών με AC3 και DTS κομμάτια ήχου. Επί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>