Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Μαΐου 2011

Κατεβάστε flash αρχεία


Το Flash Saving είναι ένα Plugin αποκλειστικά για τον internet explorer που επιτρέπει να κατεβάζετε όποια flash ταινία (αρχεία .swf) βρείτε στο internet. Μετά την εγκατάσταση του plugin θα εμφανιστεί ένα κουμπί στην μπάρα του internet explorer :Αν δεν εμφανιστεί κάντε δεξί κλίκ στην μπάρα. Φωτίστε το και πατήστε Προσθήκη.Όταν μπείτε σε μια σελίδα που έχει flash movies πατήστε το κουμπί και τότε θα σας εμφανιστούν όλα τα flash που έχει η σελίδα που είσαστε εκείνη τη στιγμή.Πατώντας "gallery" το κάθε flash video εμφανίζεται με το όνομά του και δίπλα ένα κουτάκι. Επιλέξτε ποια βίντεο θέλετε να κατεβάσετε (Save Selected = κατεβαίνουν τα βίντεο της επιλογής σας, Save All = κατεβαίνουν όλα τα βίντεο από το site που είστε εκείνη τη στιγμή) Το “Flash Saving Plugin” συνοδεύεται με το “SWF Cache Viewer”, που σας επιτρέπει να δείτε τα flash βίντεο (.swf) που έχετε κατεβάσει από το internet. Μπορείτε να τα δείτε και με το Macromedia Flash player. Και φυσικά με τον KMPlayer   και εδώ.Η σελίδα του Flash Saving εδώ. (λειτουργεί 100%). Η σελίδα του SWF Cache Viewer εδώ. πηγή:
inout.gr


Κατεβάστε flash αρχεία
4/ 5 stars - "Κατεβάστε flash αρχεία" Το Flash Saving είναι ένα Plugin αποκλειστικά για τον internet explorer που επιτρέπει να κατεβάζετε όποια flash ταινία (αρχεία .swf) βρε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>