Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Οκτωβρίου 2010

iColorFolder : Χρωματίστε τους φακκέλους σαςΧρωματίστε τους φακκέλους σας. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να κάνετε μία εικαστική παράμβαση στους φακκέλους του συστήματός σας χρωματίζοντάς τους. Ετσι π.χ μπορείτε να δώσετε σε κάθε φάκκελο ξεχωριστό χρώμα το οποίο θα αντιστοιχεί με το περιεχόμενο που εσείς θα έχετε βάλει σε κάθε φάκκελο, μ΄αυτόν τον τρόπο θα ξεχωρίζετε αμέσως για το τι έχετε βάλει σε κάθε φάκκελο.iColorFolder : Χρωματίστε τους φακκέλους σας
4/ 5 stars - "iColorFolder : Χρωματίστε τους φακκέλους σας" Χρωματίστε τους φακκέλους σας. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να κάνετε μία εικαστική παράμβαση στους φακκέλους του συστήματός σας χρωματί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>